Tweede maandbeker

Zaterdag 25 juni,  werd de tweede maandcup gespeeld onder heerlijke weersomstandigheden. Twaalf deelnemers (m/v) streden sportief om een goede score neer te zetten en de leuke dagprijs mee naar huis te nemen.

Dagwinnares bij de dames werd Ria Ottens met 14 stableford punten, Peter Schuitema haalde met 21 stableford punten de dagprijs binnen bij de heren .Hij chipte op hole 9 nog in voor een 4 op de slothole.

Ria sloeg op hole 9 de longest bij de dames.

Marcel Bergmeester sloeg de bal het dichtst bij de vlag op hole 4(neary) en bij hole 9 mocht hij het bordje het verste weg zetten op de fairway.

Iedereen bedankt voor de komst en deelname. Weet u nog iemand die eens een keertje mee wil doen, neem die dan graag mee een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,

Lydia en Marcel ⛳??‍♀️??‍♂️