Tweede speeldag Parc Sandur 25 maart

Afgelopen zaterdag hadden we onze 2e competitie wedstrijd op Golf Parc Sandur. Bij het krieken van de dag was er nog een voorzichtig zonnetje te zien, maar na het koffie drinken kwam er al een duidelijke weersomslag. Aan de horizon verzamelden zich enkele dreigende wolkenpartijen en al gauw bleek dat dit niet zomaar een dagje op de golfbaan zou worden.

De baan lag er goed bij maar er kwamen helaas geregeld dikke buien voorbij die gepaard gingen met veel, regen en wind. Uit alle macht moest soms zelfs voorkomen worden dat de wind er met de golfkar vandoor ging. Kortom, uiterst moeilijke omstandigheden om in te golfen. Ondanks deze slechte weerscondities hebben we toch een mooi resultaat gehaald door met 10-8 te winnen.

Komende zaterdag spelen we op onze eigen baan, hopelijk zijn de weergoden ons dan wat beter gestemd