Par 3 Finale 7 augustus 2023

Maandag 7 augustus is de finale gespeeld met Ria, Henk en Peter van de Par 3 challenge 2023 op de golfbaan in Erica. Gelukkig was het droog tijdens de wedstrijd, maar er stond wel een harde wind. Dat maakt het spelen erg lastig. Van de finalisten kon peter zich slechtste aanpassen aan de moeilijke omstandigheden en raakte al snel duidelijk achter. Na fouten over en weer stonden we ongeveer gelijk na 8 holes. Vanaf dat moment maakte Peter geen fouten meer en zelfs nog 3 birdies. Bij Henk viel het allemaal net niet en slopen langzaam de foutjes in het spel. Ria speelde heel degelijk, met de laatste tijd steeds makkelijker de pars halend, maar had zo nu en dan wel een uitschieter in negatieve zin.
Ruim voor tijd was de winnaar dit jaar wel bekend, maar werd het nog spannend om de 2e plek. Die haalde uiteindelijk Ria met 1 slag beter dan Henk.

Einduitslag: 1. Peter 56, 2. Ria 64 en 3. Henk 65 slagen.
De Par 3 challenge 2024 is inmiddels alweer begonnen. Als je wilt kun je elke dag een kaart inleveren. Het speeljaar eindigt eind juni 2024.
(PS: Lekkere fles wijn voor de nrs. 1 en 2. De 3e prijs was een reis naar Spanje voor 6 weken voor 2 personen. Aangezien dat het spel van Henk niet ten goede komt, heb ik dat maar vervangen door een lekkere energiereep.)
Golfgroetjes,
Peter Schuitema